Accommodatie

Eigenlijk is de hele binnenstad van Leiden één monumentaal centrum. De afstanden binnen de singels zijn klein zodat een wandeling langs alle monumenten die te maken hebben met de Pilgrims een kleine moeite en absoluut de moeite waard is! Op deze pagina staat alle informatie over accommodaties in de stad. Puur genieten als u na een dagje vol nieuwe ervaringen en indrukken in Leiden heerlijk tot rust wilt komen. In een prettig hotel met goede service, een fijn ontbijt en voorzien van alle faciliteiten die u belangrijk vindt. 

Ontdek

Boutique Hotel De Barones van Leyden

Twee kleinschalige boutique hotels gelegen in historische grachtenpanden in het centrum van Leiden. Beide panden beschikken over 5 bijzondere kamers.

Boutique Hotel Huys van Leyden

Twee kleinschalige boutique hotels gelegen in historische grachtenpanden in het centrum van Leiden. Beide panden beschikken over 5 bijzondere kamers.

City Hotel Nieuw Minerva

Sfeervol familiehotel in monumentale panden, gelegen aan de gracht, midden in de gezellige binnenstad van Leiden.

City Resort Hotel Leiden

Alle kamers zijn gelegen op de 10e en 11e verdieping van het Level gebouw en van daaruit heeft u een magistraal uitzicht; enerzijds met panorama uitzicht over de oude binnenstad van Leiden en anderzijds met uitzicht op de duinkoppen van het Noordzeestrand.

Golden Tulip Leiden Centre

Centraal gelegen ruim hotel met luxe kamers, schuin tegenover het Centraal Station van Leiden.

Hilton Garden Inn Leiden

In de ruime kamers van het Hilton Garden Inn Leiden kan je heerlijk ontspannen. Met verstelbare bedden en kosteloze wifi en een goed restaurant is Hilton Garden Inn Leiden de uitkomst voor verschillende congressen.

Holiday Inn Leiden

Ruim opgezet, veelzijdig hotel. Zeer geschikt voor zakelijke gasten, groepen, meetings én gezinnen.

Hotel De Doelen

Dit prettige hotel is gelegen aan één van de mooiste grachten van Europa, het Rapenburg en ligt midden in het sfeervolle centrum van Leiden.

Hotel Mayflower

Familiehotel met ruime kamers met zicht op water van de Oude Vest, een van de breedste grachten van Leiden, met historische gevels. Midden in het hart van Leiden.

Kasteel Oud Poelgeest

De stijlvolle vergaderzalen bieden veel daglicht, zijn voorzien van alle moderne apparatuur en hebben elk een bijzondere sfeer: van verbouwde hooizolder tot een 18e-eeuwse stijlkamer.

Tulip Inn Leiden Centre

Centraal gelegen comfortabel hotel, schuin tegenover het station van Leiden. Geschikt voor alle doelgroepen, zowel zakelijk als particulier.

Van der Valk Hotel Leiden

Het hotel bevindt zich aan de rand van de historische stad Leiden. Het is prachtig gelegen, direct aan het water, met een open vaarverbinding naar de binnenstad.

Villa Rameau

Vroeger de kosterswoning van de monumentale Pieterskerk Leiden, nu een prachtige stadsvilla waar men in het hart van Leiden kan overnachten.

Sign up for Mayflower 400 trade news

You'll be the first to hear important updates about the Mayflower programme, new itineraries and trade events.

Twitter

LinkedIn